SchoonePC

zie ook:

http://www.youtube.com/watch?v=Bpq5Nrp137g

vrijdag 16 november 2012                  

HEEFT U OOK WEL EENS DE NEIGING

DE COMPUTER HET RAAM UIT TE GOOIEN?

Zorgen computerproblemen voor de nodige irritaties omdat het u ontbreekt aan de benodige computerkennis en -ervaring? Of voelt u enige terughoudendheid (of zelfs weerstand...) om het zelf op te lossen, terwijl het elke keer om hulp vragen ook geen pretje is? U bent gelukkig niet de enige die last heeft van deze computerstress, zelfs een doorgewinterde computerexpert kan hierover meepraten!

Is het gebrek aan computerkennis en -ervaring herkenbaar?

Lees dan eens onderstaande reacties en stel uzelf de vraag wat het SchoonePC boek voor u kan betekenen. De ervaringen van de vele lezers maken namelijk duidelijk dat u met dit boek computervaardigheden opdoet die onmisbaar zijn om vertrouwd te raken met uw computer.

LET OP: Wegens groot succes was de eerste editie van het SchoonePC boek voor Windows 8 binnen 11 dagen al uitverkocht! Met spoed wordt een nieuwe oplage bijgedrukt, de verwachte leverdatum is 23 november (waarvoor uw begrip). Het e-boek voor Windows 8 en het Windows 7 boek (plus e-boek) zijn uiteraard wel direct leverbaar.


 

 

 

 

EEN COMPLETE COMPUTERBIJBEL MET VELE TIPS & TRUCS

 
"Jouw boek is zoiets als mijn Bijbel, wat heb ik er al enorm veel plezier van gehad. Ik was en ben geen digibeet maar als ik jouw kennis 15 jaar eerder had gehad, waren veel problemen al opgelost voordat ze konden ontstaan. Dank is dus hier terecht op zijn plaats en dit ‘Dank Je Wel’ laat ik je dan ook super graag toekomen. Je mag mijn lofuitingen gewoon publiceren, velen kennen mij en weten uit ervaring dat ik zeker niet scheutig met lofprijzingen omspring maar deze is volkomen terecht."

Colla Alberts (72 jaar) 

 
"Als vrijwilliger doe ik computeronderhoud en reparaties t.b.v. lager onderwijs, bejaarden, chronisch zieken, arme mensen, enz. Vanzelfsprekend belangeloos. Ik ben natuurlijk veel problemen tegengekomen, uw raadgevingen in uw boeken hebben voor mij veel van deze problemen opgelost. En dat mag best wel eens gezegd worden en ik wil u daarvoor hartelijk bedanken."

Nico Harmsen 

 
"Ik heb grote waardering voor de zeer professionele inhoud, de keurige verzorging en de snelle response van mijn aanvraag. Het boek heeft me veel inzicht gegeven in het gebruiken en onderhouden van mijn PC en laptops. Ook de vrienden en kennissen heb ik in veel gevallen op weg kunnen helpen bij de bij hen voorkomende problemen. Nogmaals mijn dank."

Dick R. Verhoog 

 
"Met de uitgave van alle tot dusver verschenen ‘Schoone-boeken’ is een standaardwerk neergezet, wat mij betreft te beschouwen als betrouwbaar referentiepunt waaraan menige andere uitgave niet eens kan tippen."

Frank Willers 
 

 

Wat u van dit boek kunt verwachten

Kort samengevat: mijn boek bevat oplossingen voor vele computerproblemen, maar dan duidelijk uitgelegd. Het is een overzichtelijke informatiebron met oplossingen voor alledaagse computerproblemen. De meeste problemen kunt u eenvoudig oplossen door stapsgewijs de bijbehorende oplossing toe te passen. Een oplossing is er namelijk vrijwel altijd, deze zelf weten te vinden is voor velen echter vergelijkbaar met het zoeken naar een speld in een hooiberg! In mijn boek behandel ik daarom uiteenlopende computerproblemen, problemen waarvan ik weet dat u daar in de alledaagse praktijk mee te maken heeft.

Een computerbijbel waar ruim 10 jaar aan is gewerkt
Vanwege het contact met lezers en het verlenen van computerhulp aan huis weet ik als geen ander wat er bij computergebruikers leeft. Door deze ervaringen te combineren met mijn eigen computerkennis heeft dit geleid tot een bijzonder naslagwerk waar ruim 10 jaar aan is gewerkt. Wat dat betreft spreken de vele reacties van lezers en het artikeltje in de digitale consumentengids van de consumentenbond voor zich.

Dit boek verdient zich vanzelf terug
Het is wellicht overbodig te melden, maar mijn boek bevat ook erg veel tips hoe problemen juist voorkomen kunnen worden. Dat is nu eenmaal vele malen belangrijker! Mijn doel is dan ook u als lezer met de computer te leren omgaan zodat u er maximaal plezier en gebruikersgemak uit weet te halen.

Word uw eigen computerexpert
Met deze computerbijbel ligt u qua kennis dan ook al snel een paar stappen voor op familie, buren, kennissen en zelfs menig computerexpert. Het is elke keer weer leuk om te zien hoe enthousiast men daarvan kan worden, in het land der blinden is eenoog immers koning!

Kortom: mijn boek blijkt een ideale informatiebron te zijn voor zowel de beginnende computergebruiker als de ervaren computerexpert. Dus ook voor u!

       

 

 

 

VOOR IEDERE PC LIEFHEBBER

 
"Ik ben een zeer fervent computergebruiker en heb diverse boeken aangeschaft over Windows 7. Maar geen enkel boek is zo uitgebreid en compleet met hele duidelijke uitleg als de uwe. Ook ben ik zeer tevreden over de links naar hulpprogramma's die in uw boek staan vermeld welke in andere boeken ontbreken. Dit pareltje zal ik zeker koesteren als was het mijn bijbel."

 
"Gefeliciteerd met uw boek. Er staat een heleboel in wat van pas kan komen.
Ik heb hier stapels computertijdschriften, er staat echter weinig nieuws in en meestal net niet wat je nodig hebt. Dan kan je weer gaan struinen door die stapels. Uw boek is juist lekker overzichtelijk."

 
"Ik moet u complimenteren, het ziet er gelikt en professioneel uit,
zeker in combinatie met de elektronische versie. Na 13 jaar computeren
valt hier nog wel het één en ander uit te leren. Gewoon een must en hebbeding voor iedere PC liefhebber!!"

 
"Ik ben sinds een week in het bezit van uw handboek.
Sindsdien heb ik een drietal knelpunten in het systeem kunnen aanpakken en verhelpen. Enige wat ik heb gedaan is goed lezen en uitvoeren wat er in het handboek staat en vooral..... durven."
 

 

SchoonePC boeken voor Windows 7 en 8 (+gratis e-boeken)

U heeft de keuze uit twee boeken: eentje voor Windows 7 en een voor Windows 8. Elk boek telt zo'n 400 pagina's, is gedrukt en genaaid gebrocheerd in het handzame formaat van 17 x 24 cm en is voorzien van een fullcolour, glanzend gelamineerde kaft. Bij de aanschaf van dit boek ontvangt u het bijbehorende e-boek er gratis bij. En als u daar behoefte aan heeft dan kunt u ook nog de e-boeken voor Windows XP en/of Windows Vista downloaden!

De voordelen van de e-boeken
Een e-boek is een digitale kopie van het gedrukte boek, de inhoud is dus exact gelijk. Het e-boek wordt als PDF-bestand aangeleverd en kan worden gelezen met een gratis PDF-lezer als Adobe Reader of Foxit Reader. Een e-boek heeft twee grote voordelen: er kan gebruik worden gemaakt van de zoekfunctie van de PDF-lezer (specifieke onderwerpen zijn dus razendsnel terug te vinden) en de vermelde hyperlinks zijn aanklikbaar waardoor deze direct kunnen worden gevolgd (overtypen van hyperlinks is dus niet niet nodig).

Behandelde onderwerpen

Het SchoonePC boek legt in begrijpelijke taal uit hoe u Windows zo efficiënt mogelijk kunt installeren, optimaliseren, beveiligen, onderhouden en gebruiken. Er komen vele praktische tips en handige tools aan bod voor het te lijf gaan van allerhande problemen. Het is eigenlijk teveel om op te noemen, maar om een idee te krijgen van de inhoud volgt hieronder een selectie van de behandelde onderwerpen (klik op het +-teken).  Klik hier om de tekst uit/in te klappen

 

 

 

OOK GESCHIKT VOOR BEGINNERS EN SENIOREN

 
"Goedemorgen Menno en Astrid, Ere die ere toekomt maar ik denk dat dit aan beide is gericht. Ik heb in mijn leven (62) al veel tijdschriften en boeken gelezen. Dus voor de begrijpelijkheid en duidelijkheid hoeft men over de koop van dit boek niet na te denken. In een woord geweldig. Ik zou zeggen: ga zo door!"

Sjaak Velmans 
 

"Menno je bent een genie, alles zo begrijpelijk dat je alles beschrijft. Zelfs de stomste zoals ik begrijpt het vrij aardig. Ik ben 73 jaar en kom er langzaam achter wat een computer is en wat je er wel of niet mee kunt. Menno en Astrid bedankt."

Jan Dolstra 
 

"Ik heb je boek gelezen en ben erg onder de indruk.
Zo simpel uitgelegd dat een ouwe knar van 78 het kan volgen :-)"
 

 

Fotoreportage: hoe het SchoonePC boek wordt gemaakt...

Heeft u interesse in het achterliggende proces, bekijk dan eens de uitgebreide fotoreportage rondom het maken en verzenden van het SchoonePC Boek.

Het inpakken doen we zelf.

100 dagen niet-tevreden-geld-terug garantie

Ik kan mij voorstellen dat u terughoudend bent met het doen van een aankoop via internet. Ik kan u echter garanderen dat het aankoopbedrag van het boek wordt teruggestort indien u ontevreden bent. U krijgt zelfs een 100 dagen niet-tevreden-geld-terug garantie (zie de klantvriendelijke algemene voorwaarden), geen boekhandel die daar ooit aan zal beginnen!

 

 

 

IK DOE NIET MOEILIJK WANNEER HET BOEK NIET BEVALT...

 
"Hallo Astrid en Menno Schoone,

Het geld van de creditfactuur hebben wij inmiddels ontvangen. Compliment voor de correcte afwerking. Dat is verademend."

Cees de Bruin, B&B Hollandhaus  
 

 

Vermelding in de Digitaalgids van de Consumentenbond

PS: Genoemde prijs is met ingang van de 15e druk 2 euro verhoogd naar 33 euro (inclusief verzendkosten). Nu met gratis e-boeken voor Windows 7/8, Vista en XP!

Wat kost het SchoonePC boek?

Het SchoonePC boek kost € 33,00 (inclusief 6% BTW, gratis verzending). Bestelt u meerdere boeken dan ontvangt u een combinatiekorting van € 10,00 per extra boek (het tweede boek kost dus € 23,00).

Gratis verzending in heel Europa
Voor een verzending binnen de EU worden géén verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten (ruim 4 euro voor Nederland, ruim 10 euro voor overige landen in Europa) neem ik dus voor eigen rekening.

BTW en factuur
Bij bestellingen binnen de EU wordt 6% BTW in rekening gebracht. Na ontvangst van de betaling wordt de BTW-factuur per e-mail toegezonden.

Hoe u kunt betalen

Direct nadat de bestelling is geplaatst kan met iDeal (voor Nederland) of Bancontact/Mister Cash (voor België) worden betaald. U kunt ook per telebankieren of bankoverschrijving betalen waarbij u de keuze heeft uit een Nederlandse en een Belgische bankrekening. Direct nadat de bestelling is geplaatst, wordt de daarvoor benodigde informatie (inclusief IBAN/BIC) getoond en per e-mail toegezonden.

De verzending

Uw bestelling wordt verzonden zodra de betaling is ontvangen. Het boek wordt stootvrij verpakt in een speciale boekverpakking en past gewoon door de brievenbus, u hoeft er dus niet voor thuis te blijven! Uw bestelling wordt doorgaans binnen 2 werkdagen afgeleverd (verzending naar landen buiten Nederland vindt plaats met status Priority zodat u het boek ook dan snel in huis heeft).

LET OP: Omdat de eerste editie van het Windows 8 boek reeds is uitverkocht kan deze naar verwachting pas op 23 november worden verzonden. Het e-boek voor Windows 8 is uiteraad wel leverbaar, net als het boek (plus e-boek) voor Windows 7.

De verzending van het boek binnen Nederland kost één werkdag. Is de iDeal betaling dus op 3 december (op tijd) binnen dan ligt het boek naar verwachting op 4 december op de deurmat!

       

* De teksten in het boek en het e-boek zijn (net als de informatie op de website) voorzien van copyright.

SchoonePC, Johannes Meulsteestraat 37, 3065 HC Rotterdam, KvK Rotterdam: 24332743

© 2001-2010 - SchoonePC - Rotterdam - The Netherlands

http://www.schoonepc.nl

 

Ook is het mogelijk, om u daar te abonneren op de gratis nieuwsbrief: een aanrader!

 

 

vrijdag 16 november 2012